OSPA kuulutas välja vedelkütusevaru hanked

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diislikütus.
Diislikütus. Foto: SCANPIX

Eesti Vedelkütusevaru Agentuur kuulutas välja kolm avalikku hanget, mis hõlmavad 25 000 m3 diislikütuse hoiustamist Eestis, Soomes, Rootsis või Lätis, 2 000 lennukipetrooli Jet A-1 müüki Kopenhaagenis, Taanis, 6 000 tonni lennukipetrooli Jet A-1 ostu Gävles, Rootsis.
 

Diislikütuse hoiustamise hange tuleneb kehtiva hoiulepingu lõpptähtaja lähenemisest. Lennukipetrooli müük ja soetamine on seotud k.a. augustis sõlmitud uue hoiulepinguga, mille tulemusel olemasolev varu Kopenhaagenis müüakse ning soetatakse uus varu Gävles. Müüdava ja soetatava lennukipetrooli koguste vahe tuleneb delegeeritud varu lepingu lõppemisest ning lennukipetrooli tarbimise kasvust.

Pakkumiste esitamise tähtaeg on 5. november 2013 kell 12:00.

OSPA on Vabariigi Valitsuse poolt vedelkütusevaru seaduse alusel 15. aprillil 2005. a. asutatud äriühing, mille peamiseks ülesandeks on Eesti Vabariigi 90 päeva vedelkütusevaru moodustamine ja haldamine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles