Genfi näitus kuulutab kevadet

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aston Martin Cygnet. Kas see on James Bondi järgmine tööauto? Ei, sest Cygnet pole tegelikult Aston Martin, vaid hoopis Toyota iQ, mille välimust on kohendatud ja sisemus striptiisibaaride külastajaid heldima paneva punase nahaga üle löödud.
Aston Martin Cygnet. Kas see on James Bondi järgmine tööauto? Ei, sest Cygnet pole tegelikult Aston Martin, vaid hoopis Toyota iQ, mille välimust on kohendatud ja sisemus striptiisibaaride külastajaid heldima paneva punase nahaga üle löödud. Foto: Reuters / Scanpix

Vahuveini kihisedes ja siidipalakate kahisedes oleks kohatu rääkida millestki nii labasest kui majanduskriis.

Ja Genfi autonäitusel, mida peetakse juba 80. korda, ei räägigi sellest keegi. Aasta tagasi näis autofirmade suurim mure olevat, kuidas autosid veel õhemast plekist teha ja kas mootoritelt ei annaks mõnd vähem tähtsat vidinat küljest kruvida, et raha säästa, ja näitusesaalides lonkinud rahvast võis morni ilme järgi ennemini matusele kui varrudele – võib ju uudismudelite esmaesitlusi niigi nimetada – tulnuiks pidada.



Sel aastal aga on Genfis tunda kevade hõngu. Kõik usuvad, et halvim on möödas ja edasi saab minna vaid paremaks. Uued mudelid, eelkäijaist paremad ja uhkemad, tulevad peale, ja küll need näitajadki kasvule keeravad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles