Autouudised

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pm

Toyota värskendas Aurist


Mõne aasta eest luukpära-Corolla asemel astunud Auris tegi hiljuti läbi uuenduskuuri. Auto sai uue iluvõre, esi- ja tagapõrkeraua, uue kujuga esi- ja tagatuled ning mootorikaane. Sõitjateruumis on kasutusel natuke paremad viimistlusmaterjalid, laienes siseviimistluse värvivalik, veidi kohendati ka näidikupaneeli ja keskkonsooli. Koos välimuse värskendamisega käidi üle ka 1,8-liitrine bensiinimootor, mis on nüüd veidi võimsam ja samas säästlikum.



Alfa Romeo hullutab ideeautodega

Märtsikuisel Genfi autonäitusel on väljas suisa kolm ideeautot, mis annavad vihjeid Alfa Romeo mudeli 159 järgmise põlvkonna väljanägemise kohta. Oma versiooni toovad lagedale Bertone (kupee, pildil), Pininfarina (rotster) ja Giugiaro (sedaan). Bertone Pandion on ehitatud Alfa Romeo sportauto 8C Competizione põhjale ning seda liigutab 4,7-liitrine V8-mootor. Väidetavalt kaalub 2 + 2 istmeskeemiga auto kõigest tuhat kilo.



Fordi pereautod said värskema ilme

Fordi tänavune suurim uudis on küll jaanuaris esitletud uue põlvkonna Focus, mis peagi ka Euroopasse jõuab, ent otsekui soojenduseks sellele värskendas Ford ka ruumikaid pereautosid, praktilist Galaxyt ja veidi sportlikumat vurhvi S-Maxi (pildil). Mõistagi on autode väljanägemist tublisti värskendatud, paljud viimistlusmaterjalid veel paremate vastu vahetatud ning jõuallikad võimsamaks, säästlikumaks ja keskkonnasõbralikumaks timmitud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles