Fakto Grupp: kinnisvara müük ei häiri meie põhitegevust

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS Fakto nõukogu esimees Leho Siimsen.
AS Fakto nõukogu esimees Leho Siimsen. Foto: Postimees

Fakto Gruppi kuuluvate ettevõtete Tallinnas Pirita teel ja Osmussaare teel asuvate kinnisvaraobjektide võimalik müük ei avalda mõju Fakto põhitegevusele ning autokaubandus ja sellega seonduvad teenused jätkuvad tavapärasel viisil, teatas ettevõte.


Nissani ja Fiati autode müügi ning teenindamisega tegelev Fakto Auto omab rendilepinguid Osmussaare 10 pindade kasutamiseks ning jätkab tegevust oma senistes ruumides. Tavapärast tegevust jätkab ka Iveco kaubikuid ja veokeid müüv AS IV Pluss.

Piritale Infiniti sõidukite müügikeskust rajanud AS Fakto Pirita Auto näol on tegemist ettevõttega, mille loomise eesmärk oli nende luksusautode müük ja teenindus. Muutunud turusituatsioonis osutus see projekt väheperspektiivikaks. Täna otsib Fakto koos kinnistu finantseerijaga täitemenetluse kaudu Pirita tee pooleliolevale objektile uut rakendust.

Fakto Grupi põhitegevuseks on autokaubandus ja sellega seonduvad teenused. Ettevõte on tegelenud sõidukite müügi, hoolduse ja remondiga alates 1990 aastast. Kliente teenindatakse Tallinnas, Lasnamäel, Osmussaare tee 10/Peterburi tee 97 ja Laagris Pärnu mnt 556.

Fakto Auto ja IV Pluss on 2009. aasta jooksul restruktureeritud ning ettevõtted on suutnud realiseerida kõik oma ülemäärased laovarud. 2009. aasta lõpp oli ettevõttele edukas. Selle aasta jaanuari ja veebruari jooksul on lisaks üksikmüügile hoogustunud ka hulgimüük.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles