Mosaic avas Tartus veel ühe kaupluse

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mosaici uus kauplus Tartus
Mosaici uus kauplus Tartus Foto: AS Baltika

Mosaic avas Tartu Kaubamaja keskuses oma ülikoolilinna kolmanda kaupluse. Lisaks on Mosaic Tartus esindatud ka Lõunakeskuses ning Eedeni kaubanduskeskuses.

«Mosaici uus kauplus Tartu Kaubamaja keskuses on hea võimalus jõuda brändi kliendile ehk kesklinna äri- ja teeninduskeskuses töötavatele inimestele veelgi lähemale. Lisaks on uues kaupluses müügil ka brändi lastekollektsioon,» ütles Mosaici brändijuht Brigitta Kippak.



«Meil on hea meel tähistada Tartu uue kaupluse avamisega ühtlasi ka Mosaici neljandat sünnipäeva,» lausus Kippak.


Nelja aastaga on bränd tema sõnul muutunud üha rahvusvahelisemaks ning naiste- ja meestekollektsioonile on lisandunud edukas lastekollektsioon, mille üks osa on Lotte tooted.



Mosaicil on Eestis tänaseks kokku üle 36 000 püsikliendi, kes teevad ka väga suure osa ostudest. «Bränd väärtustab oma püsikliente läbi kliendi vajadustele ja ootustele vastavate pakkumiste,» ütles Baltika Eesti turu juht Tiina Varamäe.

Uus 101-ruutmeetrise müügipinnaga kauplus asub Tartu Kaubamaja keskuse esimesel korrusel kõrvuti Montoni ja Baltmani kauplustega.

Mosaicil on kokku 50 kauplust Eestis, Lätis, Leedus, Venemaal ja Ukrainas. Lisaks müüvad Mosaici kollektsioone ka Tallinna ja Tartu Kaubamaja, Stockmanni kaubamajade kett ning alates 2009. aastast on Mosaici naistekollektsioon müügil Euroopa Peek&Cloppenburgi kaubamajades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles