Jaemüüja: Pristis jättis meid lihtsalt valveta

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turvafirma Pristis auto Tammsaare tee 47 kontorihoone ees.
Turvafirma Pristis auto Tammsaare tee 47 kontorihoone ees. Foto: Mihkel Maripuu

Jõgeva maakonnas esindust omav katusetarvikute müügiga tegeleva OÜ Olly juhte tabas veebruari alguses ebameeldiv üllatus, kui avastasid, et nende esindus on lihtsalt valvete jäetud.

Olly logistika- ja kvaliteedijuht Kati Tarumi sõnul oli neil vanast ajast sõlmitud leping Skorpion Julgestusteenistusega, mille Pristis mullu ära ostis. Teenus oli hea, kuna üks patrullauto seisis pidevalt Weroli tehase juures, kust sai kiirelt reageerida ka teiste klientide muredele.

Selle kuu alguses tabas firmat aga ebameeldiv üllatus, kui selgus, et Pristis/Skorpioni leping Weroliga lõppes ning firma viis oma patrulli Tallinnasse ära. Teisi kliente, sh OÜd Olly, sellest Tarumi sõnul aga ei teavitatud.

«Meid teavitamata viidi patrull ära. Ei teadnudki, et patrull tuleb kaugemalt,» sõnas Tarum, viidates, et teine lähim patrull oli Tartus, mitmekümne kilomeetri kaugusel.

Et Werol on uue valve võtnud, selgus, kui uus firma K-Valve, mida juhivad Pristise ära ostetud Skorpioni endise töötajad, muutustest teada andis.

Pristise büroojuht Kaire Holzmann kinnitas juhtumist kuuldes, et nimetatud kliendiga ei ole lepingut lõpetatud ja ta pole korrakski jäänud turvateenuseta. «Leping temaga kehtib hetkel ning kogu selles kokku lepitud teenust klient ka saab,» vastas Holzmann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles