Lääneeurooplased on vene turistidest täiesti tüdinenud

Marti Aavik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hotell Abu Dhabis.
Hotell Abu Dhabis. Foto: SCANPIX SWEDEN.

Välismaal puhkavad venelased mõjuvad häirivalt, väidavad vähemalt hollandlased.


Hollandi kulturoloogi uuringust selgus, et puhkusel olles sallivad tema kaasmaalased kõige vähem venelasi ning seda uuringut tutvustanud Vene ajaleht Komsomolskaja Pravda tõdes, et hollandlased on seejuures vaid lakmuspaber, sest sama meelt on ka paljud teised lääneeurooplased, kirjutab

Eesti Päevaleht

.

Vähemasti Hollandi turismiäris olevat kulturoloog Esme Visseri sõnul muutunud juba päris tavaliseks lubada «tuure ilma venelasteta» ja kuigi see võib näida rahvusliku diskrimineerimisena, on sääraste reiside järele nõudlus.

Küsitletud hotellipidajate sõnul on vene turistid sageli agressiivsed ja lärmakad ning eelistavad veeta hotellis kogu päeva ja öö, aga hollandlased soovivad kohalikega suhelda ja poodides ning kohvikutes käia.

Nagu selgus, ärritavad puhkajaid ka vene naised, kes on isegi puhkuse ajal silmatorkavalt meigitud ja flirdivad kõigi külalistega, samal ajal kui nende endi mehed on sageli juua täis ega pööra neile piisavalt tähelepanu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles