Tamjärv, Meerits ja Annus saavad presidendilt teenetemärgi

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rocca al mare kooli juht Hannes Tamjärv.
Rocca al mare kooli juht Hannes Tamjärv. Foto: Peeter Langovits

Vabariigi president annab sel aastal teenetemärgi 97 inimesele, kelle seas on ka endised hansapankurid Heldur Meerits ja Hannes Tamjärv ning Skype'i looja Toivo Annus.


Veel saavad teenetemärgi riigi majandust edendanud ettevõtjaid - AS Schenker juhataja Meelis Arumeel, AS Värska Vesi juhatuse esimees Urmas Jõgeva, AS Wendre omanik Peter-Kalev Hunt, kolmel korral aasta välisinvestoriks valitud ASi ABB suuromanik Bo Roger Wilhelm Henriksson, pikaaegne põllumajandusettevõtja ja OÜ Voore Farm juhataja Indrek Klammer, köögivilja kasvatamisega tegeleva OÜ Riitsinus juhatuse esimees Väino Villers.

Sel aastal on ettevõtjatel paremini läinud. Nimelt andis Ilves mullu vaid neljale ettevõtjale teenetemärgi,  tänavu on neid kokku üheksa.

Mullu said teenetemärgi ärimees Margus Reinsalu, Nopri talu peremees Tiit Niilo, ehitusfirma Aspi üks omanikke Ain Tromp ja Harju Elektri nõukogu esimees Endel Palla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles