Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

Saaremaa Lihatööstust hakkab juhtima Aivar Aru

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Saaremaa vorstimägesid hakkab liigutama uus juht.
Saaremaa vorstimägesid hakkab liigutama uus juht. Foto: Margus Ansu

1. veebruarist asus Saaremaa Lihatööstuse tegevdirektorina ametisse varem Läätsa Kalatööstust ning Saaremaa Golfi juhtinud Aivar Aru.

Ettevõtte värske tegevdirektori Aivar Aru sõnul on Saaremaa Lihatööstuse turuosa aasta-aastalt paranenud.


«Turg ja kliendid hindavad kõrgelt meie pakutavate toodete kvaliteeti, millest annab tunnistust ka Saaremaa Lihatööstuse turuosa Eestis, mis on rahalises väljenduses täna kümme protsenti,» rääkis Aru.



Aru sõnul saab tema peamiseks ülesandeks ettevõtte jätkuv arendamine, et parandada veelgi Saaremaa Lihatööstuse postisiooni ja kasvatada turuosa.



Aastatel 1999-2004 töötas Aivar Aru Läätsa Kalatööstus ASis, olles ametis nii ettevõtte tootmisjuhi kui ka tegevjuhina. Aastatel 2004-2009 oli Aivar Aru Saaremaa Golfi ASi juhatuse liige.



Saaremaa Lihatööstus on kodumaisel kapitalil põhinev ettevõte, mis kasutab lihatoodete valmistamisel peamiselt kodumaist toorainet.

Tagasi üles