Eesti saabifännide rongkäigule on oodata 150 huvilist

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saabi logo
Saabi logo Foto: Reuters / Scanpix

Saabide omanikud korraldavad pühapäeval üle maailma autotootja Saab toetuseks autorongkäike, Tallinnas on toetussõidu korraldamise enda peale võtnud Eesti Saabiklubi.

Tallinnas algab rongkäik kell 11 hommikul Tähesaju tänavalt, praeguse seisuga on oma osavõtust teatanud 150 huvilist, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Internetifoorumist välja kasvanud Eesti Saabiklubis on 87 liiget ning isegi, kui Saabide tootmine lõpetatakse, lubab klubi edasi tegutseda. Klubi juht Lauri Rood ütles, et tehase sulgemine võib Saabide hinda aga isegi tõsta.

«Vanemate, juba praegugi üsna rariteetseks jäänud mudelite osas kindlasti tõuseb hooga, aga viimase aja mudelite puhul esialgu väga suurt muutust ei toimu, võib-olla mõne aasta pärast,» arvas ta.

Pühapäeval sõidavad Saabi toetajad ka teistes riikides. Osalejaid on Lätist, Taanist, Bulgaariast, USAst jt riikidest. Mõnes paigas, näiteks New Yorgis ja Malaisias, kogunevad Saabi sõbrad 24. jaanuaril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles