Suri põllumajandusettevõtja Urmas Ingver

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Põllumeeste Keskliit ja Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda teatasid, et 3. oktoobril suri nende organisatsioonide juhtorganite kauaaegne liige, Jõgeva Tootjate Liidu esimees Urmas Ingver.

Urmas Ingver (11.06.1961 – 03.10.2013) oli ettevõtja ning põllumeeste eestkõneleja, kes kuulus põllumajandusministrit nõustavasse Põllumajanduse ja Maaelu Arengu Nõukogusse ning mitmetesse töögruppidesse, kus kujundati Eesti maaelu ja põllumajanduse arengusuundasid.

«Tal oli põllumeeste hulgas väga suur autoriteet, sest tema laialdased teadmised ja suurepärane argumenteerimisoskus aitasid tihti leida meie jaoks parimaid lahendusi. Ta oli väga hea suhtleja ja organisaator, kes oskas enda ümber koondada ettevõtjaid-mõttekaaslasi. Tal jätkus alati ideid ettevõtlusorganisatsioonide arendamiseks ning ta oli üks meie organisatsioonide tugitaladest,» teatasid organisatsioonid.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles