Tallinnast Egiptusesse lende lubanud Metrojet ei ole selleks veel luba saanud

Liina Valdre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine Kolavia, praegune Metrojet tahab Eestist Egiptusesse lendama hakata, kuid lennuluba pole nad veel saanud.
Endine Kolavia, praegune Metrojet tahab Eestist Egiptusesse lendama hakata, kuid lennuluba pole nad veel saanud. Foto: Metrojet.ru

Tallinna ja Egiptuse vahel sügisest lendudega alustada lubanud Vene lennufirma Metrojet ei ole tegelikult selleks veel lennuametilt luba saanud.

«Metrojet ei ole lennuametilt veel saanud luba alustada tegevust Tallinna Egiptuse vahelistel liinidel,» ütles ameti lennutegevuse osakonna vaneminspektor Martin Vali lehele.

Praegu amet menetleb Metrojeti taotlust. Lõppotsuse tegemise aeg sõltub sellest, millal Metrojet esitab kõik menetlemiseks vajalikud lisadokumendid.

Lõppotsuse kuupäeva ei ole Vali sõnul võimalik hetkel öelda, sest see sõltub Metrojeti dokumentide esitamise ajast ning sellest, kui kiiresti järelevalveametnik need läbi töötab.

Menetluse käigus kogutud fakte ja materjale kuni otsuse jõustumiseni ametil õigust avalikustada ei ole.

Vene lennufirma Metrojet on teatanud, et alustab koostöös reisikorraldajaga GoAdventure Tallinnast lende Egiptusesse, tulevikus ei välista ettevõte ka  võimalust siseneda liinilendude turule.

Esialgu on lennufirma teatanud kavas teenindada liine, mis viivad kuurortlinnadesse Hurghadasse ja Sharm El Sheiki. Lisaks Egiptusele soovib reisikorraldaja areneda ka Hispaania suunal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles