Galerii: Facebook ehitab töötajatele 120 miljoni dollarit maksva elamurajooni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Facebook teatas, et plaanib koos kohaliku kinnisvaraarendajaga luua ettevõtte peakontori lähedale Menlo Parkis Californias töötajatele mõeldud 394 üksusest koosneva elamurajooni, kirjutab Wall Street Journal.

630 000 ruutjala ehk 58 528 ruutmeetri rendipindade rajamine läheb sotsiaalvõrgustikku haldavale ettevõttele koos muu infrastruktuuri loomisega maksma umbkaudu 120 miljonit dollarit.

Rajoonis peaks olema 35 stuudiot, 208 ühetoalist korterit, 139 kahetoalist korterit ning ettevõtte tippjuhtidele 12 kolmetoalist korterit.

Anton Menlo nime kandma hakkavas linnakus on olemas kõik vajalikud asutused spordibaaridest lemmikloomahoolduskeskuseni.

Kinnisvara on San Fransiscos ja Silicon Valleys viimastel aastatel hinda läinud -  kinnisvarahindade analüüsiga tegeleva ettevõtte Dataquicki andmetel on hinnad eelmise aasta lõpust tõusnud 24 protsenti.

Anton Menlo elamurajooni ehitu on juba alanud, valmima peaks see kahe aasta jooksul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles