«Mind paneb imestama, et Selver reklaamib värskeid ahjus küpsetatud saiu, kuigi tegelikult on need külmutatud. Miks ütleb Selver külmutatud saiade kohta, et need on värsked?» uuris Tarbija24 lugeja.
Lugeja küsib: miks reklaamib Selver külmutatud saiu värsketena?
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vastab Selveri avalike suhete juht Annika Vilu.
Saiad ongi värsked. Saiakesed täidetakse, küpsetatakse ja kaunistatakse kaupluses. Sügavkülmutatud toorikute kasutamine on tänapäeval väga levinud, isegi kodudes kasutatakse küpsetamisel sügavkülmutatud tainast ja keegi ei sea kahtluse alla valminud küpsetiste värskust. Sügavkülmatoorikud valmistatakse meie tellimusel ning see tagab erinevates kauplustes ühtlase ja hea kvaliteedi. Tooriku sügavkülmutamine toote kvaliteeti ei mõjuta, seda tehakse ju enne küpsetamist.