Rimi: suuri muudatusi alkoholimüügis me ei oota

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alkoholimüük Eestis.
Alkoholimüük Eestis. Foto: Raigo Pajula.

Rimi ja säästumarketite kett suuri muudatusi seoses uue alkoholimüügi piiranguga ei oota, kuna suurem osa väljaspool Tallinna olevaid kauplusi suletakse enne või samal ajal alkoholi müügi peatamisega ööseks, hommikune alkoholimüük oli aga väike.

Rimi Eesti Foodi turundusjuhi Eevlin Mägioja sõnul polnud Tallinnas olulist käibe muutust alkoholi müügis seoses kella 8-20 kehtinud müügipiiranguga, seega pole põhjust eeldada suuremaid muudatusi ka nüüd. Vaid kassaaparaadid seadistati ümber vastavalt kehtima hakanud korrale, mis lubab alkoholimüüki vahemikus 10-22.

Hoopis rohkem muudatusi toob Mägioja sõnul endaga kaasa 1.septembrist kehtima hakkav Tallinna linnavolikogu määrus, mis reguleerib alkohoolsete jookide paigutust kauplustes. Selle järgi peavad alkohoolsed joogid olema kaupluses paigutatud muudest kaupadest eraldi ja neid ei tohi müügisaalis olla rohkem kui ühel alal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles