Prismas läksid eriti hästi spordikaubad

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prisma.
Prisma. Foto: Toomas Huik/ Postimees

Prisma Peremarketi tegevdirektori Janne Lihavaineni sõnul on hea märk, et klientide arv Prisma kauplustes püsis detsembris eelmise aastaga samal tasemel. 


«Kuna majanduslanguse tunnusteks on klientide harvem poes käimine ning odavama hinnaga toodete ostmine, peame kliendiostude hoidmist samal tasemel väga heaks tulemuseks, sest poodide arv on Prisma Peremarketil eelmise aastaga võrreldes täpselt sama,» rääkis Lihavainen.



Ta lisas, et tegu on mulluste müükidega võrreldes parima tulemusega alates selle aasta kevadest. Üllatuslikult on kõige parema tõusu teinud spordikaupade müügid, kerkides detsembris eelmise aastaga võrreldes pea 30 protsenti.



Väga hea tulemuse on teinud Rocca al Mare Prisma, mille lai ja soodsa hinnaga tarbekauba valik on toonud juurde palju uusi kliente. Pärast uuendust on tarbekauba müügid hakanud märgatavalt kasvama ka Mustamäe Prismas.

«Kui vaadata ettepoole, siis väga tõenäoliselt aasta algus tuleb eelmisest aastast vaiksem ja tagasihoidlikum. Aastast tervikuna loodame Prisma Peremarketiga siiski kasvu, sest avame uuel aastal poed nii Tartus kui Narvas, luues kokku enam kui 200 töökohta,» märkis Lihavainen.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles