Kühne + Nagel liitus ITLiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kühne Nageli äri sai alguse meretranspordist.
Kühne Nageli äri sai alguse meretranspordist. Foto: SCANPIX

Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liiduga (ITL) liitus Eestisse oma IT-tugikeskut rajav rahvusvaheline logistikafirma Kühne + Nagel AS.

ITL presidendi Anneli Heinsoo sõnul on väga tervitatav, et ITL on saanud omale auväärse liikme logistikasektorist. «Kühne+Nagel AS loob Eesti IKT sektorisse hulgaliselt uusi töökohti ja suurendab sektori eksporti, mis mõjutab meie majandust igati positiivselt,» kommenteeris Heinsoo.

Kühne+Nagel AS juhatuse liikme ja IT Keskuse juhi Mart Amburi sõnul tahavad nad aktiivselt kaasa lüüa Eesti IKT kogukonna arendamisel. «Seega on ITL liikmeks astumine meie jaoks loogiline samm,» lisas Ambur.

ITL on info- ja kommunikatsioonitehnoloogiaga (IKT) tegelevaid ettevõtteid ühendav erialaliit, kuhu kuulub 75 ettevõtet. ITLi kuuluvate ettevõtete käive moodustab üle 90 protsenti Eesti IKT-sektori kogukäibest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles