Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

Lugeja retseptisoovitus: hapukapsaröstikesed

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Tarbija24
Copy
Hapukapsas.
Hapukapsas. Foto: Margus Ansu

Hapukapsaröstikesed

 

Kuuele

*500 g hapukapsast
*100 g riivitud juustu
*100 g toorjuustu
*150 g maasuitsusinki (väikesed ribad)
*3 spl mett
*2 spl jahu

Hapukapsas pigistada vedelikust kuivaks. Segada juurde teised toorained. Vormida väikesed, umbes 50-grammised kotletikesed ning praadida keskmisel kuumusel pruuniks. 

Kõrvale võib pakkuda keedetud beebiporgandeid või, muskaatpähkli ja õrna soolaga ning verikäki torni pasteedi ja sulatud seenemaitselise juustuga.

Tagasi üles