/nginx/o/2009/12/27/288029t1h15ef.jpg)
Lugeja retseptisoovitus: hapukapsaröstikesed
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2009/12/27/288029t1h15ef.jpg)
Hapukapsaröstikesed
Kuuele
*500 g hapukapsast
*100 g riivitud juustu
*100 g toorjuustu
*150 g maasuitsusinki (väikesed ribad)
*3 spl mett
*2 spl jahu
Hapukapsas pigistada vedelikust kuivaks. Segada juurde teised toorained. Vormida väikesed, umbes 50-grammised kotletikesed ning praadida keskmisel kuumusel pruuniks.
Kõrvale võib pakkuda keedetud beebiporgandeid või, muskaatpähkli ja õrna soolaga ning verikäki torni pasteedi ja sulatud seenemaitselise juustuga.