Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

Lugeja retseptisoovitus: verivorst liha embuses

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Tarbija24
Copy
Artikli foto
Foto: Arvo Meeks

Verivorst liha embuses

*2 tk (700g) seafileed
*ühest sidrunist pressitud mahl
*250 g verivorsti
*12 õhukest peekoniviilu
*õli
*soola
*pipart

Soojenda ahi 190 kraadini. Lõika fileed pikuti peaaegu pooleks, ava nagu raamat ja rulli tainarulliga veidi õhemaks. Määri liha soola, pipra ja sidrunimahlaga. Jaga verivorst kahe filee vahel ja keera kõik koos tihedalt rulli.

Mässi liharull peekoniviilude sisse, aseta õliga määritud ahjupannile ja küpseta 30 minutit. Serveeri vahelduseks pohlamoosile mõne hapukama rabarberihoidisega.

Tagasi üles