/nginx/o/2009/12/21/285847t1hf553.jpg)
Kokaraamatute autori, saatejuhi ja kohvikupidajana tuntud Anni Arro soovitab piparkookide kaunistamisel toiduvärvidega glasuuridest loobuda ja kasutada hoopis mandlilaaste ja kõrvitsaseemneid.
Kokaraamatute autori, saatejuhi ja kohvikupidajana tuntud Anni Arro soovitab piparkookide kaunistamisel toiduvärvidega glasuuridest loobuda ja kasutada hoopis mandlilaaste ja kõrvitsaseemneid.
Arro rääkis Vikerraadio saate «Huvitaja» toidurubriigis, et tema toiduvärvidega glasuure ei kasuta. Pigem eelistab ta piparkoogimehikestele silmad ja suu teha mandlilaastudest ja kõrvitsaseemnetest.
Seemned tuleb kookidele panna enne küpsetamist. Mandlilaastude puhul peaks piparkoogid tegema õhukesed, sest nii küpsevad nad kiiremini ja laastud ei lähe kõrbema.
Neile, kes siiski glasuurimist eelistavad, soovitas Arro värvi andmiseks kasutada näiteks peedimahla või purustatud basiilikut.