Selveri Köök pakub ettetellimist ja suvemenüüd

Allan Keian
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jaekaubandusketti Selver valmistoiduga varustav Selveri Köök pakub klientidele edaspidi võimalust peolaua tooteid ette tellida ning hakkab neli korda aastas menüüd uuendama.

«Kui me Selveri Köögi viis aastat tagasi lõime, polnud me kindlad, kuidas äriidee ennast õigustab,» rääkis A-Selver AS-i juhataja Ain Taube. «Tänaseks on Selveri Köögi toodetest saanud Selveri keti üks menukamaid müügiartikleid, mis võidab klientide seas üha enam populaarsust.» Selveri Köök alustas alates käesoleva aasta jaanuarist neli korda aastas kehtiva menüü uuendamist. Menüüd hakatakse uuendama vastavalt aastaaegadele. Lisaks pakutakse klientidele Selveri Köögi peolaua toodete ettetellimise võimalust. Selveri Köögi keskmine päevane toodang on 3,5 kuni 4 tonni. Pühadele eelnevatel päevadel ulatub toodang tavaliselt üle viie tonni. Selveri Köögist saab erinevate tähtpäevade puhul tooteid kiirelt ja mugavalt ette tellida. Selverites on spetsiaalsed ettetellimiskataloogid alates 12. maist, kus saab tutvuda kõikide ettetellitavate toodetega. Tellida saab, kas infoletist või telefonil 6673 488. Selveri Köök loodi 1998. aasta sügisel, mil Tallinnas avas uksed Kadaka Selver. Täna asuvad köögid Järve Selveris ja Kadaka Selveris ning varustavad toodetega kõiki Selveri keti kauplusi, välja arvatud Pärnu Mai Selver, kus kasutatakse kohalikku allhankijat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles