Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

Piparkoogipulgad juustuvahuga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Marina Lohk
Copy
Piparkoogi-grissini Breti Blue vahuga.
Piparkoogi-grissini Breti Blue vahuga. Foto: Liis Treimann

Piparkoogi-grissini Breti Blue juustuvahuga

*100g Breti Blue sinihallitusjuustu
*100g vahukoort
*500g piparkoogitainast
*jahu rullimiseks

Aja sinihallitusjuust ja koor mikseriga vahtu. Rulli piparkoogitaignast pikad ja peenikesed pulgad ning küpseta 180 kraadi juures 4 minutit. Serveeri piparkoogi-grissini pikemasse pokaali ja paku kõrvale dipiks Breti Blue vahtu.

Märksõnad

Tagasi üles