Peep Aaviksoo lahkub IPC grupi juhatusest

Marti Aavik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peep Aaviksoo
Peep Aaviksoo Foto: Peeter Langovits

Peep Aaviksoo astus tagasi Rumeenias tegutsevate IPC grupi ettevõtete juhatustest ning jätkab edaspidi erinevates firmades investorina.

«Mööda sai kolm tegusat aastat Rumeenias,» ütles igapäevasest tegevjuhtimisest eemalduv Peep Aaviksoo. «Sisenesime väga õigel ajal tunnetades selle majanduse potentsiaali ja kasutades ära eestimaist kogemust.»

«Endiselt on seal palju ahvatlevaid võimalusi ja on heameel, et üha rohkem tegusaid Eesti ettevõtjaid julgevad neist kinni haarata,» sõnas Aaviksoo.

Rumeenias on Aaviksool tekkinud head ja usalduslikud kontaktid, rääkis ta Postimees.ee'le. Aaviksoo on pakkumiste korral valmis sealses äris edaspidigi kaasa lööma, ent kindlasti mitte igapäevase juhtimise tasandil.

«Eestimaa suvi on nii ilus, Rumeenias on liiga palav,» naljatas Aaviksoo isiklikest plaanidest rääkides ning ütles, et igal eluetapil on erinevad väljakutsed ning tuleb kaaluda, mida on kõige parem oma ajaga ette võtta. «Kindlasti ei jää ka mina võimaluste suhtes ükskõikseks, aga üritan edaspidi natuke rahulikumat ja kodusemat elustiili.»

IPC grupi juhatuses jätkavad tööd Indrek Elhi, Siret Soom ja Ciprian Lopata. Peep Aaviksoo senised tööülesanded jaotatakse teiste juhatuse liikmete vahel.

IPC Investment Group on valdavalt Eesti kapitalil põhinev investeerimisettevõte, mis tegutseb aktiivselt Rumeenias.

Ettevõtete gruppi kuulub kinnisvarainvesteeringute ja -arendusega tegelev IPC Real Estate, maavarade kaevandamise ja ehitusmaterjalide tootmisega tegelev Nordic Stone ning ärikeskuse teenuste osutamisega tegelev 1st Office.

Grupi auditeeritud varade maht oli eelmise aasta 31. detsembri seisuga 24,9 miljonit eurot ning omakapital 3,5 miljonit eurot.

IPC Investment Group jätkab aktiivset kasvustrateegiat Rumeenias kõigis olemasolevates äriliinides. IPC osanikeks on 95 protsendi ulatuses võrdsetes osades Peep Aaviksoo, Indrek Elhi ja Ciprian Lopata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles