Viru hotell meelitab aastavahetusel Anne Veskiga

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru hotell Tallinnas.
Viru hotell Tallinnas. Foto: Liis Treimann

Kui oktoobris olid Viru hotelli külastajaist umbes pooled Soomest, siis aastavahetuseks oodatakse ka palju külalisi Venemaalt, ütles Sokos Hotel Viru kommunikatsioonijuht Peep Ehasalu.


Aastavahetuseks müüb Viru hotell koos majutusega kaht pidulikku õhtusööki. Üks neist on restoranis Merineitsi koos suurejoonelise

show-

programmi, venekeelsete sketšide, loterii ja õhtu tähena Anne Veskiga. Teises saalis juhitakse õhtut kolmes keeles, lisaks õhtusöögile toimuvad mitmed mängud, loterii, Tõnu Naissoo mängib meeleolumuusikat ning esineb samuti Anne Veski.



Merineitsi peopilet koos majutusega maksab 2122 krooni, teises saalis 1522 inimese kohta, mõlemad sisaldavad rikkalikku aastavahetuse buffet õhtusööki, tervituskokteili ja vahuveini uue aasta saabumisel ning peale peo lõppemist tasuta sissepääsu ööklubisse Café Amigo.

Kommunikatsioonijuhi sõnul on aastavahetuse müük praegu graafikus ja kaks kolmandikku kohtadest juba müüdud. «Eelmiste aastate kogemus on näidanud, et suurem osa broneeringutest tulevad aastavahetuseks ja jaanuariks poolest detsembrist,» lausus ta.

Viru hotell ootab tänavu eelmisest aastast paremat tulemust. Vene turistide puhul on pühadeaeg aastavahetus ja jaanuari algus. 2009 jaanuaris kasvas Vene turistide arv hotellis võrreldes 2008 jaanuariga 4,5 protsenti, kasvu oodatakse ka 2010. aasta jaanuaris.

Kui Tallinna hotellide keskmine täituvus võrreldes eelmise aastaga ei muutunud, siis Viru hotelli täituvus oli turu keskmisest tuntavalt suurem ja eelmise aasta oktoobriga võrreldes kasvas täituvus pea kolmandiku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles