Ettevõtluse sõbraks said Indrek Teder ja Lasse Lehis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasse Lehis.
Lasse Lehis. Foto: Peeter Langovits

Eesti Väike- ja Keskmiste Ettevõtjate Assotsiatsioon (EVEA) andis täna välja «Ettevõtluse Sõber 2009» auhinna, mille vääriliseks tunnistati sel korral kaks inimest: õiguskantsler Indrek Teder ja Eesti Maksumaksjate liidu juht Lasse Lehis.


Indrek Tederi puhul toodi välja tema õigusliku hinnangu andmist selle aasta juunis toimunud käibemaksu kiirustatud tõstmise kohta.



Lasse Lehis pälvis tiitli aktiivse kaasarääkimise eest Eesti maksupoliitika ettevõttesõbralikumaks muutmisel, sealhulgas ka käibemaksu teema käsitlemise eest.



EVEA volikogu liikmed leidsid, et sel aastal väärivad ettevõtluse sõbra auhinda kaks silmapaistvat isikut, kes on kutsunud üles ootuspärasele käitumisele seoses muudatuste elluviimisega.



EVEA annab kõnealust tiitlit välja juba 1993. aastast. Varem on selle pälvinud näiteks Toomas Sildmäe, Liina Tõnisson, Lennart Meri, Arnold Rüütel, Siim Kallas, Tiit Vähi, Aavo Kokk jt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles