Klaara-Manni puhkemaja: majutusega pidusid tänavu ei peeta

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klaara-Manni puhkekeskus.
Klaara-Manni puhkekeskus. Foto: Klaara-Manni

Pärnu lähedal Soomaa servas asuva Klaara-Manni puhkemaja perenaine Katrin Ruumet ütles, et tänavu selliseid suuri majutusega firmapidusid, nagu varasematel aastatel, ei peeta.


«Oma jõulupeo korraldamiseks on maad uurinud vaid kaks firmat ja needki ei soovi majutust,» ütles Klaara-Manni puhkekompleksi perenaine.

Kui varem kestis pidu vahel hommikuni ja osa külalisi kasutas ka võimalust sealsamas välja puhata, siis nüüd on pilt tema sõnul hoopis teine. Enamasti korraldatakse vaid mõnetunnine ametlik üritus koos lõunasöögiga.

Ruumeti sõnul kasutavad aga eraisikud kas sugulaste või sõpradega võimalust linnast välja sõita ja mõnusas kohas aega veeta endiselt meelsasti, sest siis jääb kodu pärast pidu korda.

Klaara-Mannis on võimalik pidu teha kuni 80 inimesele. Võrreldes mullusega on hinnad mõnevõrra madalamad ja juurde pakutakse lisateenuseid, nagu näiteks tasuta sauna kasutamine. Perefirma pakub muu hulgas ka mitmesugust aktiivset tegevust ja meelelahutust.

Oktoobris avas puhkekeskus uue majutushoone, kus on arvestatud ka puudega inimeste vajadustega. «Usume, et praegu on tõusueelne seisund ja tuleval aastal elame juba paremini,» lausus Ruumet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles