Reval Hotels laienes Peterburi

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks hotellitubadest.
Üks hotellitubadest. Foto: Reval Hotels

Nüüdsest üheksat hotelli haldav Reval Hotels avab täna oma esimese hotelli Venemaal Peterburis.


Reval Hotel Sonya on teistest eristuv ja omapärane, mis loodud inspireerituna Fjodor Dostojevski maailmakuulsast romaanist «Kuritöö ja karistus».

Uues hotellis on 173 tuba, mis on jaotatud nelja kategooriasse: «Südametunnistus», «Halastus», «Taassünd» ja «Ego». Kui «Südametunnistus» kategooria esindab standardtube, siis «Ego» on sviit, mille kujundamise aluseks on võetud Raskolnikovi soov saada Napoleoniks.

«Kuna oleme uued tulijad Vene hotelliturule, siis otsustasime luua venepärase hotelli, kus on tugev Peterburi ja selle ajaloo hõng,» sõnas Reval Hotels'i juhatuse esimees Heikki Vanhanen.

Igal hotellitoa uksel on erinev uksesilt koos ühe lausega erinevatest romaani osadest. Laused on nii vene kui ka inglise keeles, et külalised peatuksid hetkeks, mõtisklemaks Vene kirjandusklassiku sõnumite üle.

«See pole vaid tavapärane kõrgetasemeline hotell, millist võib leida igal pool maailmas,» ütles hotelli tegevjuht Juris Zudovs. «Vürtsitades seda ootamatu, kuid tuttavlikuga, lõime endale ainulaadse positsiooni Peterburi hotelliturul.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles