Facebookis naeratamine jättis kindlustusrahata

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Facebook on kahe teraga mõõk- just sellise õppetunni sai 29-aastane kanadalanna, kui kindlustusfirma keeldus talle tervisekindlustust maksmast pärast seda, kui oli suhtluskeskkonnas näinud tema pilti, millel ta bikiinide väel rannas naeratab.


Kindlustusfirma nimelt väitis, et pildi järgi otsustades ei ole ta tervisel midagi viga, edastab AFP.

Nathalie Blanchard jäi enam kui aasta tagasi IBMist sügava depressiooni tõttu haiguslehele ning sai kindlustusfirmalt Manulife igakuist hüvitist.

Kui hüvitisraha maksmine katkes ning naine selgituse saamiseks kindlustusfirma poole pöördus, sai ta vastuseks, et Facebookis avaldatu põhjal Blanchard enam depressiooni ei põe ning on täiesti töövõimeline.

Kindlustusfirma tugines Facebooki piltidele, kus naine muuhulgas nautis Chippendales'i striptiisišõud, pidas sünnipäevapidu ning nautis rannarõõme.

Kindlustusfirma ei soostunud konkreetset juhtumit kommenteerima, kuid tunnistas, et oma klientide kohta informatsiooni hankimiseks kasutatakse ka populaarseid suhtluskeskkondi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles