Hefner: Playboy vajab laienemisotsust

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Playboy.
Playboy. Foto: AFP / Scanpix

Playboy peab langetama strateegilise otsuse laiendamiseks, kinnitab firma endine juht Christie Hefner.


«Vaja on langetada otsuseid, mis tagaksid, et kümne aasta pärast on kaubamärk tänasest suurem ja tugevam, » lausus Hefner vastuseks Bloombergi küsimusele, kas Playboy oleks mõtet müüa Iconic Brand Groupile.

Kahe uudisteagentuuri allika andmetel on Playboy Iconic Brand Groupiga võimaliku müügi üle läbirääkimisi pidanud. Pärast seda, kui Bloomberg 16. novembril Iconicu võimalikust ostuhuvist kirjutas, kerkis Playboy aktsia hind viimase aasta kõrgeimale, 4,78 dollari tasemele.

Allikate sõnutsi on Playboy ostja järele ringi vaadanud juba juunikuust alates, mil juhatuse esimeheks sai Scott Flanders.

«Ideaalis otsitakse strateegilist partnerit, kes täiendaks Playboy kompetentse erinevatel tegevusaladel,» selgitas Hefner, kes on Playboy asutaja Hugh Hefneri tütar ning juhtis ettevõtet 1988.aasta novembrist selle aasta jaanuarini. Iconic on tema sõnutsi väga tugev litsentside alal. «Nad ei ole meediafirma,» märkis ta.

Hefner ei kommenteerinud Playboy võimalikku müügisolekut ega läbirääkimisi Iconicuga.

Playboy aktsia hind kerkis reedel New Yorgi börsil 3,5 protsenti ehk 13 USA senti 3,84 dollarini. Selle aasta jooksul on aktsia hind teinud 78-protsendilise hinnatõusu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles