Arvo Nõges: aktsiakapitali vähendamine on positiivne samm

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arco Vara kontor.
Arco Vara kontor. Foto: Liis Treimann.

Arco Vara aktsionär, OÜ Gamma Holding juht Arvo Nõges peab börsifirma poolset aktsiakapitali vähendamise plaani positiivseks sammuks.


Kui Arco Vara kõnealust sammu ei teeks, kerkiks Nõgese arvates esile küsimus, mille üle ka juba spekuleeritud on: kas ettevõtte pankrotistub või mitte?



Nõges on enda sõnul siiski optimist ja usub, et Arco on tänaseks põhjast läbi käinud. Ka pole investor kaotanud usku kinnisvarasektorisse.



Nimelt usub ta, et inimesed soovivad ka edaspidi oma nõukogude aegsed elamispinnad uute vastu vahetada.



«See tendents ära ei kao», hindas Nõges.



Ka usub Arco Vara aktsionär, et Eesti saab euro ning et inimeste palgatase jätkab suurenemist ning liigub naaberriikide Soome ja Rootsi tasemele lähemale, mis toetab samuti kinnisvarasektorit.



Samas märkis Nõges, et täna ta siiski seda lubada ei saa, et ta Arco Vara aktsiaid hinnataseme paranedes müüa ei sooviks.



«Jätaks selles osas otsad lahti. Ma jälgin turgu dünaamiliselt ja kaljukindlalt seda väita ei saa. Ma arvan, et praegusel tasemel on Arco Vara hind veel alahinnatud.»



Gamma Holdingule kuulub Arco Vara aktsiatest veidi üle 5 protsendi, kokku 4 774 200 aktsiat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles