Päkapikufotod saavad osaleda konkursil!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raamatukogus hiilivad ringi päkapikud.
Raamatukogus hiilivad ringi päkapikud. Foto: Liis Treimann

Teinekord juhtub fotoaparaat käepärast olema just õigel hetkel. Näiteks siis, kui päkapikk on äsja üle lumise aknalaua jooksnud või on ta hoopiski kuuse alla magama jäänud ja tema punane tutimüts on kaugele näha. Tee siis päkapikust kärmelt pilt ja saada see Postimehe Jõulueri fotokonkursile!

Fotosid päkapikkudest ja nende tegemistest ootame 15. detsembrini aadressil voistlus@postimees.ee. Võitja teeme teatavaks 17. detsembril. Kõige parema foto autor saab Fazer Amica peoteeninduselt auhinnaks võitjale sobivaks ajaks professionaalide poolt valmistatud peolaua väärtusega 500 krooni vastavalt võitja maitse-eelistustele ja lemmiksöökidele.

 

Võistlusele saadetud pilte näitame võistlusperioodil ka Postimehe Jõulueris.

 

Fazer Amica peoteeninduselt on võimalik tellida kõik ürituseks vajalik maitsvatest roogadest meeldivate ja professionaalsete kelneriteni koos kõigi vajalike lauanõude, laudlinade ja lilledega, et tagada meeldejääv vastuvõtt, sünnipäev, pulm, jõuluõhtu või muu oluline tähtpäev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles