Peeter Tohver asub Sõõrumaa ettevõtet juhtima

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Tohver.
Peeter Tohver. Foto: Priit Simson.

Suurettevõtja Urmas Sõõrumaale kuuluva US Investi nõukogu valis novembri alguses uueks juhatuse esimeheks Peeter Tohveri.


Ettevõtte senine juhatuse esimees Tarmo Tomak jätkab ettevõtte juhatuse liikmena.



US Investi nõukogu esimees Urmas Sõõrumaa ütles, et Peeter Tohveri tulek US Investi tugevdab märkimisväärselt ettevõtte juhtimismeeskonda.



«Hr. Tohver omab pikaajalisi kogemusi suurte organisatsioonide juhtimisel, mis aitavad meil jätkata US Investi ettevõtete edukat arendamist erinevatel turgudel», lisas Sõõrumaa.



Peeter Tohver on varasemalt töötanud juhatuse esimehena turvakontsernis G4S Eesti ja jaekaubandusega tegelevas ettevõttes Tallinna Kaubamaja.



US Invest on ettevõtja Urmas Sõõrumaale kuuluv investeerimisfirma, kelle ettevõtted tegutsevad peamiselt Ida-Euroopa riikides.



Grupi ettevõtted tegelevad kinnisvara arendamise ja haldamisega, energeetika, meditsiini, hariduse ning turvateenuste osutamisega.



US Investi osalusega suurimad ettevõtted on ISS Haldus, Ben Energy, Rotermann Grupp, KMG Ehitus, Fort Group, Audentes ning Karell Arstikeskus.



US Investiga seotud ettevõtete varade maht ulatub 2009. aastal üle kolme miljardi krooni.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles