Entsüklopeediakirjastus võlgneb Krediidipangale üle miljoni

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hardo Aasmäe.
Hardo Aasmäe. Foto: Peeter Lagovits

Eesti Entsüklopeediakirjastus, mis on riigile maksudena võlgu 3,3 miljonit krooni, võlgneb ka Krediidipangale üle miljoni ning panga tütarfirmale üle 300 000 krooni, mida vaatamata lubadustele, pole siiani tasutud.


«Igatahes Krediidipanga majast Narva maanteel pidid nad just võlgade pärast paari nädala eest välja kolima. Võlg maja haldajale, Krediidipanga tütarfirmale AS Martinoza, oli juba mitusada tuhat krooni,» sõnas Krediidipanga kommunikatsioonijuht Allan Soon E24-le. Tema sõnul lubas firma juht Hardo Aasmäe kuid, et tasub võla, kuid pole seda siiani teinud. «Nii et meie hinnangul ei ole tegemist ajutise makseraskusega,» lisas Soon.

Krediidiinfo maksehäireteregistrist selgub tõepoolest, et lisaks riigile võlgneb kirjastus Krediidipangale miljoni ning panga tütarfirmale Martinozale üle 300 000 krooni. Lisaks on üleval ka kümme liisinguvõlga.

Kirjastuse juht ja üks omanikest Hardo Aasmäe märkis eile, et tasuvad võla riigile kindlasti ära ning kummutas jutte, justkui oleks firma pankrotiohus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles