Ministeeriumid küsivad jõulupeo eest raha

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulupidu.
Jõulupidu. Foto: Peeter Langovits

Ministeeriumid on tänavu jõulupidude korraldamisel tagasihoidlikud ja kui pidu tehakse, küsitakse töötajailt osalustasu.


Ministeeriumidest teatasid sotsiaalministeerium ja  kaitseministeerium, et pidu tänavu ei tule. Põllumajandusministeerium, jutsiitsministeerium ja välisministeerium alles kaaluvad asja, kuid kinnitasid, et kui pidu tuleb, siis kindlasti osalustasuga.

Keskkonnaministeerium lubas teha tagasihoidliku pühadeistumise, mille eest iga osaleja käib välja 100 krooni.

Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium teatas, et tunnustab jõulude ajal oma töötajaid ja teeb aastakokkuvõtteid detsembri teises pooles vabaõhumuuseumis. Ürituse eelarve ja programm on veel koostamisel, kuid kindlasti tuleb osalejatel ka endil panustada.

Siseministeeriumi avalike suhete osakonna juhataja kt Anne-Maarja Olei ütles, et rahanappus ei tähenda seda, et töötajatel pole üldse võimalust jõulude puhul kokku tulla ja sellest ühiselt rõõmu tunda. «Kavatseme jõuluürituse läbi viia selliselt, et igaüks saaks oma panuse anda ja seda ka esinemiste näol,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles