Kuressaare linn on valmis Saare Golfi veel lisaraha panema

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saaremaa Golfi üks radadest.
Saaremaa Golfi üks radadest. Foto: www.saaregolf.ee

Kuressaare linnavalitsus kiitis heaks AS Saare Golfis oma osaluse suurendamise, aktsiate märkimise ja rahaliste kohustuste võtmise otsuse eelnõu ning saadab selle volikogusse otsustamiseks.

Meie Maa püüdis uurida Kuressaare abilinnapealt Kalle Koovilt, miks linnavalitsus otsustas Saare Golfis osalust suurendada, kui suures summas ja mille arvelt see raha võetakse.

«Enne ei ole midagi kommenteerida, kui volikogu on eelnõu menetlusse võtnud ja seejärel on kõik avalik. Kõikidele otsustele lisanduvad seletuskirjad. Mina ei saa otsuse eelnõusid enne kommenteerida, kui volikogu komisjonid ei ole asja arutanud,» ütles Koov.

Oktoobri lõpus toimunud Saare Golfi aktsionäride erakorralisel üldkoosolekul kiideti ühehäälselt heaks ettevõtte aktsiakapitali suurendamine 42,6 miljoni kroonini rahaliste sissemaksete teel 852 uue A-seeria aktsia väljalaskmisega.

2008. aastal paigutas linn Saare Golfi aktsiatesse 7,95 miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles