Statoil jätkab tilgakujulise logo kasutamist

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Statoili logo
Statoili logo Foto: Elmo Riig / Sakala

ASi Eesti Statoil emafirma StatoilHydro ASA kannab taas nime Statoil ASA ja võttis kasutusele uue tähekujulise logo, Statoili teenindusjaamad jäävad aga edaspidigi kasutama senist tilgakujulist tähist.


Novembrist jõustus ametlikult StatoilHydro ASA nimevahetus. Kontserni uueks ärinimeks on Statoil ASA ning koos nimemuudatusega tutvustati töötajatele ja üldsusele ka kontserni uut visiooni ja missiooni.

Statoili kontserni uut visiooni toetab uus graafiline identiteet, mille märksõnaks on «Põhjatäht» ja mis on saanud inspiratsiooni põhjamaisest tähistaevast. Statoili uus logo seondub inimeste jaoks innovatsiooni ja dünaamilisusega, selles nähakse seoseid nii puurkaevude kui tuuleenergial töötavate turbiinidega.

Uut graafilist identiteeti hakkab kasutama kogu kontsern, välja arvatud Statoili teenindusjaamad, mis jäävad ka edaspidi kasutama Statoili tilgakujulist logo kõigis kaheksas riigis, kus teenindusjaamad paiknevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles