Kaubanduskeskustes algavad taas allahindlused

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Tänasest pühapäevani on Kristiine keskuses sooduskampaania Täismaja, reedel toimub aga Viru keskuses Ostuöö.


Kristiine keskuse turundusjuhi Kaidi Lauri sõnul alustati seoses varase talveilmade saabumisega juba hooajakaupade allahindlustega. Tema sõnul pärinevad kampaaniakaubad peamiselt värsketest kollektsioonidest ja keskus ei ole teadlikult kampaaniaks sisse tellinud väheväärtuslikku tarbenodi.

Täismaja kampaania hõlmab kõiki keskuse poode Prismast ning rõiva- ja tehnikapoodidest kuni söögikohtade ja teenindusasutusteni. Talvesaapaid, jopesid aga ka näiteks Hilfigeri ja Levi'se brändikaupa pakutakse juba paarisaja krooniga.

Keskuse juurest hakkavad tänasest linna peal sõitma kahekordsed tasuta kampaaniabussid. Reedel mängivad keskuses ööklubide DJ-d ja vaadata saab tuunitud autosid. Laupäevaks on keskusesse ehitatud Eesti suurim laste mängumaa.

Viru keskuses reedel, 6. novembril toimuva Ostuöö raames on kõik kauplused ja kohvikud avatud südaööni. Ostuööl algavad allahindlused Viru keskuses ja Tallinna Kaubamajas 15 protsendist.

Ostuööl saab ostutšeki ettenäitamisel ajavahemikul kella 20.30st kuni 00.30ni nii Viru keskuse parkimismajas kui ka Rävala puiestee parklas tasuta parkida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles