Rotermanni kvartal kutsub jõulukinke meisterdama

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Rotermanni kvartal kutsub erinevatesse töötubadesse juhendajate kaasabil väikese raha eest oma lähedastele jõulukingitusi meisterdama.


Kinke saab meisterdada Kalevi šokolaadipoes, loovalal ja ökosalongis Harmonia.

Kalevi šokolaadipoe maiustuste meistrikojas saab kahetunnise töötoa raames tundma õppida sajanditevanuseid martsipani voolimise ja maalimise töövõtteid ning kaasa enda maalitud kujukese. Maiuste valmistamise töötoas tutvustatakse lähemalt šokolaadimaailma ahvatlusi, mille tulemusena valmivad käsitsi enda valmistatud erilised trühvli- ja šokolaadimaiused.

Šokolaadipoe töötuppa tuleb eelnevalt registreeruda telefonil 54 555 886, vaata lisa

Avatud stuudiote alal nimega loovala näeb sündimas maale, graafikat, sisustustekstiile ja ehteid. Toimuvad õpitoad, kus on võimalik valmistada lihtsamaid ehteid, luua maalikunstnik Kadri Kangilaski juhendamisel eneseuurimuslikku pilti.

Samuti saab õppida tekstiilsete vahenditega ehete valmistamist, pakutrüki valmistamist, teha vildist ehteid, Tiffany-vitraaži, Hiina kollaaži, klaasimaali jne. Töötubadel on juhendajad, üks töötuba kestab umbes kaks tundi. Loovala töötubadesse saab registreeruda numbril 6 775 262.

Ökosalongis Harmonia saab valmistada sojavahast küünlaid, seepe, lõhnavett. Registreeruda saab numbril 56 684 520.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles