Kohus mõistis pangapetistelt pangale välja ligi kolm miljonit eurot

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Caro / Scanpix

Harju maakohus mõistis täna pangapetistele šokivangistused ning mõistis neilt SEB pangale välja ligi kolm miljonit eurot, süüdistatavad plaanivad kohtuotsuse vaidlustada.

Kohus karistas Kaido Kaljusaart (41) ja Andres Laurit (40) viieaastase vangistusega, millest neil tuleb vanglas kohe ära kanda kolm kuud, kirjutab ERR Uudised.

Eelmiste kaaslasele Urmas Kuusküllile (42) mõistis kohus tingimisi ühe aasta ja kolme kuu pikkuse vangistuse kolmeaastase katseajaga.

Kohus mõistis Kuusküllilt, Kaljusaarelt ja Laurilt välja SEB panga tsiviilhagi ehk kuriteoga pangale tekitatud kahju 2 965 500,49 eurot.  

Põhja ringkonnaprokuratuur süüdistas Kuuskülli, Kaljusaart ja Laurit suureulatuslikus kelmuses ja rahapesus, lisaks said Kuusküll ja Kaljusaar süüdistuse dokumendi võltsimises ning Kaljusaar ja Lauri võltsitud dokumendi kasutamises.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles