Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

Lugeja küsib: miks on Selveri salatid nii kooresed?

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Liis Velsker
Copy
Selveri kartulisalat.
Selveri kartulisalat. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tarbija24 lugeja soovib teada, miks Selveris müüdavad salatid nii palju hapukoort ja majoneesi sisaldavad.

«Mina sellepärast valmissalateid ei söögi, et need nii palju koort ja majoneesi sisaldavad,» teatas lugeja.

Vastab Selveri avalike suhete juht Annika Vilu:

Kartulisalateid tehakse traditsiooniliselt rohke koore ja majoneesiga. Eks see ole maitse asi, aga erinevad kartulisalatid on meil olnud läbi aastate maksapasteedi kõrval hitt-toodeteks. Koore kogus peab tagama salati mahlasuse ja viitab värskele tootele, sest kartulisalati komponendid imavad koort ja seisnud salat muutub kuivaks.

Tagasi üles