Lugeja küsib: miks on saiakannikad nii suured?

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viilutatud saiade otstükid kipuvad suureks jääma.
Viilutatud saiade otstükid kipuvad suureks jääma. Foto: Peeter Langovits / Postimees

«Ostan erinevate tootjate (Eesti Pagar, Leibur jt) viilutatud saia ja alati on sama probleem. Saiakannikas on nii suur, et suhu see ei mahu. Kui aga ise lõigata, siis saab sellest veel kolm viilu. Kas nii püüavad tootjad säästa?» küsib venekeelse Postimehe lugeja Sergei.

Vastab Leiburi turundusjuht Annika Oja.

Oleme teemaga kursis ja püüame Leiburis masinaid häälestades leida optimaalset tasakaalu viilude arvus ja otsatükkide paksuses, sest:

- kui saianukid on liiga väikesed, on oht, et need kaovad enne kotti panekut, mis omakorda tähendaks kliendile lubatust väiksema kaaluga saia,

- ning muidugi on tarbijale ebamugav, kui liiga suured, nagu lugejal just sattunud on.

Me ise omalt poolt näeme oma kvaliteedikontrolli ja seadmete järkjärgulise moderniseerimisega pidevalt vaeva, et tarbija saaks just paraja suurusega viilud. Tarbijad ise saavad läbi plastkoti pisut piiluda ja endale meeldivaima pätsi valida. Lisaks on meie valikus suur hulk röstsaiasid, mis on tänu oma standardsele vormikujule ideaalselt võrdsete viiludega.

Täname tarbijat tähelepanu juhtimast ja loodame, et ta leiab meie valikust endale sobivad tooted.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles