Transiidikeskuse terminali laienduse ehitab Lemminkäinen

Liina Valdre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Transiidikeskus.
Transiidikeskus. Foto: Toomas Huik

Transiidikeskuse AS ja Lemminkäinen Eesti AS allkirjastasid töövõtulepingu  konteinerterminali laiendamiseks ning terminali juurde kuuluvate muude ehitiste ja rajatiste ehitamiseks

Sel kevadel omandas Transiidikeskuse AS hoonestusõiguse Muuga sadamas, mis võimaldab ettevõttel väljaarendada klassikalise asendiplaaniga konteinerterminal, mis suudab ära teenindada firma lähikümnendi kasvuplaanid.

Sõlmitud töövõtulepingu raames ehitatakse välja uus terminaliala mahus ligi 100 000 ruutmeetrit koos sinna juurde kuuluvate tehnovõrkude ja rajatistega, teatas Transiidikeskus.

Viimastel aastatel ettevõtte tehnoloogilisse arengusse tehtud investeeringud saavad jätku nüüd 6,5 miljoni eurose laiendusprojektiga, mis peaks valmima hiljemalt 2014. aasta juuliks.

Terminali laiendamine võimaldab Transiidikeskusel kasvatada oma tootmisvõimsust.

Lemminkäinen Eesti AS on asutatud 1991. aastal ja käesoleval ajal üks suuremaid infrastruktuuri ehitusega tegelevaid ettevõtteid Eestis.

Transiidikeskuse AS on Eesti spetsialiseeritud konteineri- ja üldkaubaterminalide operaator Muuga sadamas

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles