Lõppes kohtuvaidlus Tivoli projekti detailplaneeringu osas

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arco Vara kontor.
Arco Vara kontor. Foto: Liis Treimann

Tallinna ringkonnakohtu otsusega lõpetati Narva mnt 67 kinnistu (nn Tivoli projekt) detailplaneeringut puudutav kohtuvaidlus.


Täna jõustunud lahendi kohaselt lõpetati kohtumenetlus ning tühistati Tallinna Halduskohtu otsus Narva mnt. 67 detailplaneeringu kehtestamise tühistamiseks.

Otsuse tulemusel jääb kinnistul kehtima 2008. aastal Tallinna linnavolikogu poolt kehtestatud detailplaneering muutmata kujul.

Arco Vara plaanib kinnistule arendada kuni 605 korteriga kaasaaegse elukeskkonna.

AS Arco Vara on 1992. aastal Eestis asutatud kinnisvarakontsern, millest on tänaseks kujunenud üks Baltimaade juhtivamaid kinnisvaraarendusega tegelevaid suurettevõtteid.

Kontserni põhitegevuseks on kinnisvaraarendus, vahendus, ost, müük, rentimine, hindamine, ehitus ja kinnisvarahaldus. Firmal on esindused 17. linnas Eestis, Lätis, Ukrainas ja Bulgaarias. Kontsernis töötab umbes 250 inimest. AS Arco Vara aktsiad on noteeritud Tallinna Börsil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles