Eesti Energia sai konkurentsiametilt ettekirjutuse

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Energia sai vananenud voolumõõtjate puhul armuaega järgmise aasta augustini
Eesti Energia sai vananenud voolumõõtjate puhul armuaega järgmise aasta augustini Foto: Andres Teiss.

Konkurentsiamet allkirjastas täna ettekirjutuse Eesti Energia Jaotusvõrk OÜle, mille kohaselt on ettevõte kohustatud lõpetama taatlemata elektriarvestitega seotud seaduserikkumise. Aega sai ettevõte selleks kuni järgmise aasta augustini.


Konkurentsiametist teatati E24'le, et Eesti Energia Jaotusvõrk peab paigaldama oma võrgus edastatud elektrienergia koguste kindlaksmääramiseks nõuetekohased mõõteseadmed ning tagama nende abil võrgust väljuva elektrienergia koguse mõõtmise.



Ettekirjutuse täitmise tähtajaks määras konkurentsiamet 1. augusti 2010. Nimetatud tähtaja määramisel arvestas konkurentsiamet õiguserikkumise mahtu ning õiguserikkumise lõpetamiseks vajalikke reaalseid tegevusi.



Samuti arvestas konkurentsiamet seda, et Eesti Energia Jaotusvõrk OÜ on ise kinnitanud, et on võimeline õiguserikkumise lõpetama hiljemalt 1. augustil 2010.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles