Päevatoimetaja:
Angelina Täker
Saada vihje

Õhtune retseptisoovitus: suitsused hakklihapallid

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suitsused hakklihapallid.
Suitsused hakklihapallid. Foto: santa maria

Tarbija24.ee toob lugejateni iga päev ühe Santa Maria retseptisoovituse. Head nautimist!

Suitsused hakklihapallid



Neljale



600 g veisehakkliha1 muna5 tl universaalset grillkastet soolamusta pipart


Kaste:



1 sl toiduõli3 küüslauguküünt2 paprikat, hakitud2 purki purustatud tomatitsoolamusta pipartsuitsumaitselist grillkastet


Serveerimiseks:


1 kg keedetud kartulitkuivatatud peterselli


Kuumuta ahi 180 kraadini. Kuumuta paprikat ja küüslauku õlis 5-6 minutit, lisa purustatud tomatid ning hauta madalal kuumusel 10-15 minutit.



Maitsesta suitsuse grillkastme, soola ja pipraga. Sega omavahel hakkliha, muna, universaalne grillkaste ja maitseained ning vooli umbes 5 cm läbimõõduga pallid.



Aseta lihapallid ahjupannile, pruunista ahjus 7-8 minutit, vala üle kastmega ja hauta ahjus veel 5 minutit, kuni lihapallid on küpsed. Serveeri koos keedetud kartulite ja kuivatatud peterselliga.




Selle retsepti järgi on valminud toit kokasaates «Parim maitse».



Aadressilt www.santamaria.ee leiad üle 500 retsepti.

Kommentaarid
Tagasi üles