Skip to footer
Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel
Saada vihje

Õhtune retseptisoovitus: veiseliha steik

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artikli foto

Tarbija24.ee toob lugejateni iga päev ühe Santa Maria retseptisoovituse. Head nautimist!

Veiseliha steik


Neljale



700 g veise sisefileed või välisfileed (neli 2,5 cm paksust viilu)1 sl toiduõli3 sl Santa Maria suitsumaitselist grillkastet Santa Maria Rock Salt kivisoola Santa Maria Tellicherry pipart 1 bagett* (näiteks Leibur) 


Määri lihalõigud mõlemalt poolt vähese toiduõliga ning maitsesta soola ja pipraga.



Grilli keskmisel kuumusel mõlemat poolt umbes 2-3 minutit. Keera liha vaid üks kord! Pintselda liha pruunistatud poolt BBQ grillkastmega.



Lõika bagett pooleks ja rösti mõlemalt küljelt 1-2 minutit. Serveeri liha koos röstitud bageti ja salatiga.



*pikk Prantsuse sai



Salat:



6 tomatit2 rohelist paprikat2 punast sibulat2 küüslauguküüntpool potti värsket basiilikutSanta Maria Rock Salt kivisoola Santa Maria Tellicherry pipart 2 sl oliiviõli 


Haki tomatid, paprika ja sibul 1x1 cm kuubikuteks. Lisa hakitud küüslauk ja basiilik, sega oliiviõliga ning maitsesta soola ja pipraga.



Lase külmkapis vähemalt 5-10 minutit maitsestuda.



Selle retsepti järgi on valminud toit kokasaates «Parim maitse».




Aadressilt www.santamaria.ee leiad üle 500 retsepti.

Kommentaarid
Tagasi üles