Päevatoimetaja:
Liina Laks
Saada vihje

Õhtune retseptisoovitus: grillitud lõhevõileib ananassiga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grillitud lõhevõileib ananassiga.
Grillitud lõhevõileib ananassiga. Foto: santa maria

Tarbija24.ee toob lugejateni Santa Maria retseptisoovitused. Head nautimist!

Grillitud lõhevõileib ananassiga



Neljale




4 Rukkipala leiba500 g lõhefileed5 spl toiduõli1 laim või sidrun1 spl Santa Maria basiilikut8 viilu konservananassi150 g majoneesi2 spl mädarõigast (purgis)2 tomatit1 punane sibulsoolapipart



Sega omavahel õli, sidrunimahl, riivitud sidrunikoor, basiilik, sool ja pipar. Lõika lõhefilee neljaks võrdseks portsjoniks, aseta marinaadi ning lase 2 tundi seista.



Grilli lõhefileed, leivad ja ananassiviilud mõlemalt poolt kuldpruuniks. Sega omavahel majonees ja mädarõigas ning määri saadud segu grillitud leivale.



Aseta leivale õhukesed sibulaviilud, grillitud lõhe, tomativiilud, ananass ja kõige peale teine leivaviil.




Selle retsepti järgi on valminud toit kokasaates «Parim maitse».




Aadressilt www.santamaria.ee leiad üle 500 retsepti

Kommentaarid
Tagasi üles