Skip to footer
Päevatoimetaja:
Sander Silm
Saada vihje

Õhtune retseptisoovitus: grillitud meriahven

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grillitud meriahven.

Tarbija24.ee toob lugejateni iga päev ühe Santa Maria retseptisoovituse. Head nautimist!

Grillitud meriahven



Neljale




4 meriahvenafileed1 karp väikeseid kobartomateid2 väiksemat fenkolit1 suvikõrvits4 spl toiduõliSanta Maria Tellicherry pipartSanta Maria kivisoolakaunistamiseks Santa Maria tilli



Maitsevõi:



100 g võid


2 spl Santa Maria tsitruse-grillisegu




Sega toasoe või tsitruse-grilliseguga, tõsta toidukilele, vormi silindrikujuline batoon ja tõsta sügavkülma. Poolita fenkolid ja viiluta suvikõrvits 2 cm paksusteks viiludeks ning määri toiduõliga.



Enne grillile tõstmist määri ahvenafilee kergelt toiduõliga. Alusta grillimist fenkolist, seejärel lisa grillile suvikõrvits ja ahvenafilee.



Kui oled köögiviljad ja kala ümber pööranud, lisa grillile tomatikobar.




Maitsesta kala ja köögiviljad soola ja pipraga ning grilli veel 3-5 minutit. Võta sügavkülmast võibatoon ja lõika sellest viilud.



Serveerimisel tõsta kala ja köögiviljad taldrikule ning aseta kalale maitsevõi ja kaunista värske tilliga.





Selle retsepti järgi on valminud toit kokasaates «Parim maitse».





Aadressilt www.santamaria.ee leiad üle 500 retsepti.

Kommentaarid
Tagasi üles