Skip to footer
Päevatoimetaja:
Sander Silm
Saada vihje

Õhtune retseptisoovitus: jäätis tulise kirsikastmega

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäätis tulise kirsikastmega.

Tarbija24.ee toob lugejateni iga päev ühe Santa Maria retseptisoovituse. Head nautimist!

Jäätis tulise kirsikastmega



Neljale



Valmistusaeg: 10 minutit



425 g kirsikompotti, kivideta (Greenhouse)2 tl jahu1 sidruni riivitud koor2 tl sidrunimahla1 sl suhkrut0,5 tl Santa Maria jahvatatud kaneeli2 sl kirsilikööri (brändit)serveerimiseks šokolaadi- ja vanillijäätist



Kurna kirsid, jäta mahl alles. Aseta kaussi jahu ning sega vähese kirsimahlaga kergeks pastaks.



Lisa ülejäänud kirsimahla sisse sidrunikoor, sidrunimahl, suhkur ja kaneel.



Lase segu kergelt segades keema, lisa kerge nirena ja pidevalt segades jahu, kuni segu muutub siidiseks.



Lisa kirsid ja alkohol ning keeda märkamatul kuumusel 1 minut. Serveerimisel aseta jäätisepallid magustoidukaussi ning lisa kaste. Antud kirsikaste sobib ideaalselt ka pannkookidega.



Selle retsepti järgi on valminud toit kokasaates «Parim maitse».




Aadressilt www.santamaria.ee leiad üle 500 retsepti.

Kommentaarid
Tagasi üles