/nginx/o/2013/09/06/2313899t1h0f42.jpg)
Tarbija24.ee toob lugejateni iga päev ühe Santa Maria retseptisoovituse. Head nautimist!
Jäätis tulise kirsikastmega
Neljale
Valmistusaeg: 10 minutit
425 g kirsikompotti, kivideta (Greenhouse)2 tl jahu1 sidruni riivitud koor2 tl sidrunimahla1 sl suhkrut0,5 tl Santa Maria jahvatatud kaneeli2 sl kirsilikööri (brändit)serveerimiseks okolaadi- ja vanillijäätist
Kurna kirsid, jäta mahl alles. Aseta kaussi jahu ning sega vähese kirsimahlaga kergeks pastaks.
Lisa ülejäänud kirsimahla sisse sidrunikoor, sidrunimahl, suhkur ja kaneel.
Lase segu kergelt segades keema, lisa kerge nirena ja pidevalt segades jahu, kuni segu muutub siidiseks.
Lisa kirsid ja alkohol ning keeda märkamatul kuumusel 1 minut. Serveerimisel aseta jäätisepallid magustoidukaussi ning lisa kaste. Antud kirsikaste sobib ideaalselt ka pannkookidega.
Selle retsepti järgi on valminud toit kokasaates «Parim maitse».
Aadressilt www.santamaria.ee leiad üle 500 retsepti.