Skip to footer
Päevatoimetaja:
Sander Silm
Saada vihje

Õhtune retseptisoovitus: kana riisi ja ananassikastmega

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kana riisi ja ananassikastmega.

Tarbija24.ee toob lugejateni iga päev ühe Santa Maria retseptisoovituse. Head nautimist!

Kana riisi ja ananassikastmega



Neljale



4 kana poolkoiba8 spl riivsaia200 g majoneesi1 tl Santa Maria Prantsuse ürdisegu2 küüslauguküünt300 g pudruriisi100 g riivitud Eesti juustu400 ml rõõska koort100 g Santa Maria Tex Mex ananassisalsat1 kanapuljongikuubikSanta Maria peterselliSanta Maria soola, pipart



Sega omavahel majonees, hakitud küüslauk, sool, pipar ja prantsuse ürdisegu.



Kasta kana poolkoivad majoneesisegusse ja puista üle riivsaiaga. Küpseta ahjus 180-200 kraadi juures 10-15 minutit.



Keeda pudruriis täiesti pehmeks. Maitsesta soola, pipra ja hakitud peterselliga ning sega sisse juust.



Kastme valmistamiseks kuumuta rõõska koort keemiseni, lisa kanapuljong ja ananassisalsa.



Püreesta kaste saumiksriga, vajadusel paksenda jahuga ning lõpuks lisa soola ja pipart.



Serveerimisel pane riis taldriku keskele, aseta selle peale kanakoib ning vala juurde kaste.




Selle retsepti järgi on valminud toit kokasaates «Parim maitse».




Aadressilt www.santamaria.ee leiad üle 500 retsepti.

Kommentaarid
Tagasi üles