/nginx/o/2013/09/06/2310037t1hf221.jpg)
Tarbija24.ee toob lugejateni iga päev ühe Santa Maria retseptisoovituse. Head nautimist!
Kana riisi ja ananassikastmega
Neljale
4 kana poolkoiba8 spl riivsaia200 g majoneesi1 tl Santa Maria Prantsuse ürdisegu2 küüslauguküünt300 g pudruriisi100 g riivitud Eesti juustu400 ml rõõska koort100 g Santa Maria Tex Mex ananassisalsat1 kanapuljongikuubikSanta Maria peterselliSanta Maria soola, pipart
Sega omavahel majonees, hakitud küüslauk, sool, pipar ja prantsuse ürdisegu.
Kasta kana poolkoivad majoneesisegusse ja puista üle riivsaiaga. Küpseta ahjus 180-200 kraadi juures 10-15 minutit.
Keeda pudruriis täiesti pehmeks. Maitsesta soola, pipra ja hakitud peterselliga ning sega sisse juust.
Kastme valmistamiseks kuumuta rõõska koort keemiseni, lisa kanapuljong ja ananassisalsa.
Püreesta kaste saumiksriga, vajadusel paksenda jahuga ning lõpuks lisa soola ja pipart.
Serveerimisel pane riis taldriku keskele, aseta selle peale kanakoib ning vala juurde kaste.
Selle retsepti järgi on valminud toit kokasaates «Parim maitse».
Aadressilt www.santamaria.ee leiad üle 500 retsepti.